Loppespray til hunde

- loppespray.dk

Eks. 1

hundeklipper

Eks. 2

trådløs klipper uden kapel ledning

Eks. 3

billig hundeklipper elektrisk
Trådløs hundeklipper.

Se alle hundeklippere her

Hundens pelspleje

Der er mange fordele ved at holde hundens pels ren og ufiltret. Når man jævnligt vasker og trimmer hunden, bliver man også bedre til at se, om den skulle have lopper eller skovflåter, ligesom chancen for at opdage eventuelt udslæt eller sår er meget større. Når jeg bruger min elektriske hundeklipper, begynder det hele med en god og grundig vask. Nogle gange med loppeshampoo. Herefter kan jeg tørre hundens pels og begynde med at arbejde med min hundeklipper. De første par gange skal man ikke regne med det perfekte resultat med klippemaskinen. Det kræver, ligesom med så meget andet, en del øvelse, før man kan gøre det helt rigtigt.

Nogle vælger at bruge en professionel hundeklipper / hundefrisør. Det er bestemt ikke nogen dårlig løsning. Men man skal være villig til at tage pungen op af lommen, for det koster. Faktisk skal man ikke besøge en hundefrisør mange gange, før man har betalt det, som en elektrisk klipper koster. Og så kan man jo overveje, hvad der bedst kan betale sig. Bevares, det tager lidt tid at klippe selv. Men som nævnt får man også mulighed for at undersøge hunden. Nogle gange kan man finde problemer, som kræver dyrlæge, fx udslæt. Hvis man vil forsøge at gøre det professionelt, er det godt at anskaffe sig et par andre hundeartikler end bare en hundetrimmer. Man kan fx købe trimmerborde - man kan købe diverse kamme og skæreblade. Som antydet vil jeg også anbefale shampoo. Glem ikke klippeskær og afstandskamme. Det er ligesom lidt sjovere, når man har købt det hele.

Hvilken hundeklipper skal man vælge?

De fleste fungerer fint. Undgå de aller billigeste. Billige hundeklippere virker sådan set fint - men deres holdbarhed er noget andet. De professionelle hundeklippere er dyrere, men kendere køber dem, fordi de holder længere. De er mere stabile at bruge. Det betyder ikke, at man nødvendigvis skal anskaffe sig de dyreste produkter, men undgå de billigste. En hundeklipper er et værktøj, og det skal fungere.

Med eller uden ledning?

Nogle vælger dem uden ledning, fordi de virker besværligt at trække hundeklipperen rundt, når ledningen hænger efter. Desuden er det meget nemmere for de mange, som foretrækker at trimme hunden udenfor, hvor man ikke behøver gøre så meget ud af rengøringen efter trimningen / klipningen. Så alt i alt oplever mange, at en trådløs hundeklipper er det bedste. Dog skal det siges, at der også er fordele ved dem med ledning. Fx skal man ikke skifte batteri i dem, og så er nogle af dem lidt kraftigere / stærkere. Men alt i alt er det en smagssag.

Priser?

Vær ikke bange for at give mere end 500 kroner for en hundetrimmer / klipper. Du kan fx gå efter det tyske mærke Moser. Oster er også en mulighed. Der er ingen grund til at gå ned under denne pris. Når du handler online, kan du finde butikker, som har tilbud på dem.